Ons assortiment
Uit eigen keuken
"De geur van Porchetta die langzaam staat te garen in de oven doet je watertanden".
Wij koken elke dag met verse ingrediënten de vitrine vol.
Anti pasti zoals insalata caprese, artisjokken en gegrilde groenten, pesto en tapenade, pittige gamba's, boccarones en vitello tonnato etc.
Voor de grotere trek hebben we geroosterde kippenpootjes, hartige taart, frittata en natuurlijk lasagne.
Er is altijd een wisselende ruime keuze voor lunch, borrel of diner.
Ook in grotere hoeveelheden te bestellen voor een groepje of een feestje.


Salumi • Vleeswaren
"Salumi" is het Italiaanse woord voor vleeswaren en geen spelfout.
Ook al eten we tegenwoordig vaak minder vlees, het is niet weg te denken uit de Italiaanse keuken en daarom kiezen wij voor goed en eerlijke vleeswaren, met respect voor de dieren gemaakt.
Vandaar onze huismerken LEVONI en BRANDT en LEVIE .
LEVONI, het Italiaanse familiebedrijf Levoni heeft een missie: absolute uitmuntendheid nastreven in de productie van Italiaanse vleeswaren. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en herkenbare producten binnen de Italiaanse eetcultuur en tradities.
In het mooie Mantova koesteren al vier generaties van de Levoni familie kennis en passie voor het vak.
BRANDT en LEVIE werken uitsluitend met goed gehouden varkens. Eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn.
"Van KOP tot KONT en Eet beter Vlees zijn de Motto's van B en L.
Formaggi • Kaas
Van fluweelzachte verse buffel Mozzarella voor de Insalata Caprese tot de oude gerijpte Parmigiano Reggiano en alles er tussen in. Kaas, even belangrijk in de Italiaanse eet cultuur als in de Nederlandse.
Mozzarella, Burrata en Stracchino en Ricotta; de piepjonge delicate verse kaasjes van buffel melk, vaak gebruikt voor Anti Pasti, op de Pizza of om je Pasta mee te vullen.
Italiaanse bergkaasjes als roodschimmel Taleggio en Alta Badia en blauwe Gorgonzola.
Provolone en Cacciocavallo, de formaggio Filata ( dradenkaas) hebben we van jong tot oud.
En natuurlijk diverse Pecorini, schapen kaas ( Pecora= Schaap).
Pecorino Toscane, een milde "belegen" pecorino, Pecorino Sardo, wat pittiger en de Pecorino Romano, lekker oud, zout en pittig en onvervangbaar in de Carbonara. De Pecorino Siciliano Pepato met hele peperkorrels. Kortom, teveel om op te noemen voor de borrelplank en om mee te koken.


Vino • Wijn
Een klein maar fijne selectie van wijnen uit de Mediterranee.
Olio • Olie • Aceto • Azijn
Gran Deposito GUISEPPE GIUSTI di Modena sinds 1605.
Al meer dan 4 eeuwen producent van de beste Balsamico.
De witte Trebbiano druiven worden ingekookt tot SABA,
de Most die het begin is van alle Balsamico. Minimaal 6 jaar rijping op houten vat is er nodig om de druivenmost te laten rijpen tot Balsamico. Tijdens deze jaren van rijping wordt de balsamico enkele keren overgestoken en wordt er naar geheim recept Balsamico van oudere vaten aan toegevoegd om tot het beste eindprodukt te komen.


Dolci • Zoetigheden
Dolci Baci ,zoete kusjes en Cannoli van Sicilie,
Panforte di Siena en Torrone, fluweelzachte noga uit Cremona.
Baci Perugina en Cubbi-Frutta van Leone zijn onze zoete specialiteiten.
Amaretti,Cantuccini en Savoiardi voor de TiraMiSu kunnen natuurlijk niet ontbreken.
En uiteraard hebben we ook alvast een heerlijke TiraMiSu voor je gemaakt.